Placeholder text, will not be visible to end user

Hand­verktyg och special­anpassade hand­verktyg efter dina önskemål

På ESMA har vi levererat hand­verktyg till våra kunder i flera decennier. Vi hjälper dig med hög­kvalitativa hand­verktyg, special­anpassade hand­verktyg med nya, innovativa funktioner och varumärkes­anpassningar och bipackade verktyg till din slut­produkt. Självklart med lösningar för paketering, etikettering och lager­hållning som passar dina logistik­lösningar och din produktion bäst.

Högkvalitativa handverktyg

ESMA levererar handverktyg, som skruvmejslar, bits, fasta nycklar och tänger, från Europas ledande varumärken.

Special­­anpassade och förädlade handverktyg

Behöver du en nyckel med special­grepp? Eller en tång med special­näsa? Via vårt dotter­bolag Hansson & Frife erbjuder vi special­anpassade hand­verktyg, mät­utrustning, tänger, tvingar och andra verktyg av hög kvalitet. Verktygen tillverkas efter dina önske­mål om funktion och/eller varumärkes­anpassning.

Bipacknings­verktyg i kundanpassade utföranden

Vi på ESMA jobbar också med bipacknings­verktyg (verktyg du skickar med din slut­­produkt). Vi matchar ditt behov och ser till att du får verktyg med rätt proportioner av rätt till­verkare – och ser till att verktygen paketeras optimalt till­­sammans med din slut­produkt.

Placeholder text, will not be visible to end user

Lager­hållning för smidigare leveranser

De senaste åren bistår vi våra kunder med logistik­tjänster i allt större utsträckning. Med stor kunskap om leverantörer, produktions­planering och möjligheter för lagerhållning, paketerar och levererar vi dina produkter så att dina processer flyter så smidigt som möjligt för dig. Med ESMA som samarbets­partner vet du att du kan lita på både produkt­kvalitet, paketering och leverans­besked.

ESMAs leverantörer

Vi jobbar med en hand­full kvalitativa leveran­törer av hand­verktyg, utspridda i Europa, Indien, Kina och Taiwan. Vilken leverantör som är bäst för dig och ditt behov, beror på hur stora serier du är i behov av och hur snabbt du behöver leverans.

Kontaktperson på ESMA

 

Christian Hähle

Telefon: 08-474 42 63
Mobil: 070-555 48 47
E-post: christian.hahle@esma.se