Värdefulla språkkunskaper samlade på ESMA

På ESMA jobbar vi varje dag med människor från många olika delar av världen. Ofta är engelska det gemensamma språket, men titt som tätt behöver vi andra språkkunskaper. Det är då vi är så glada att ESMAs medarbetare tillsammans talar hela femton olika språk – vilket så klart är en tillgång i en mängd olika situationer.

Som länken mellan våra svenska kunder och tillverkare har vi dagligen kontakt med tillverkare där vi upplever att kontakten blir bättre när vi pratar ytterligare språk utöver engelska, så som till exempel tyska, franska och polska.

Då och då har vi kinesiska kollegor eller tillverkare på besök hos oss eller hos våra kunder i Sverige. Då är det ovärderligt med medarbetare på ESMA som kan både mandarin och kantonesiska. Språk­kunskaperna förenklar också inte minst i arbetet på ESMAs lager, där medarbetarna varje vecka har kontakt med chaufförer som ofta kommer från Polen eller något land i Östeuropa.

Efter många år i en internationell miljö vet vi att en bred språklig kompetens bidrar till stor insikt, värdefull kunskap och en bättre förståelse för olika affärskulturer.

Letar du tillverkare och leverantörer i länder där du inte är helt bekväm med språket? Vi på ESMA stöttar dig med kunskap om både tillverkningsmetoder, val av tillverkare och logistikkanaler – och så ser vi till att ditt projekt löper smidigt och utan språkförbistring.

« Tillbaka till alla nyheter