Susanne håller ordning och reda på ESMAs Stockholmskontor

Är du nyfiken på vilka vi på ESMA är? I vår nya serie om ESMAs medarbetare vill vi ge dig en bild av människorna på företaget – det är ju trots allt deras kompetens och personligheter som gör ESMA till det företag det är idag. Först ut är Susanne Held, som jobbar som koordinator på kontoret i Spånga sedan snart ett år tillbaka.

Susanne Held, kontorskoordinator på ESMAs Stockholmskontor

Hej Susanne, vad gör du här på ESMA?

Jag har flera olika ansvarsområden. I en del av min tjänst är att vara kontaktperson för speditörerna till och från ESMA. Jag ansvarar bland annat för att allt gods som kommer till oss från länder utanför EU är förtullat och deklarerat på rätt sätt.

I min andra roll på ESMA är jag allt-i-allo på kontoret här i Spånga och ansvarar för allt praktiskt som har med kontoret att göra. Jag köper in kontorsmaterial, kläder, give aways och ordnar med allting från kaffe och städbolag till möten och kick-offer.

Berätta lite om dig själv, vem är du?

Jag har varit på ESMA i snart ett år, sedan mars 2017. Tidigare jobbade jag på ett större, globalt IT-bolag, med kontroller, kvalitetssäkring och koordinering av tjänster. Komponentlösningar till tillverkningsindustrin är en ny bransch för mig, vilket känns jättekul. Mina tidigare erfarenheter gör att jag passar in i miljön, även om branschen som sådan är ny.

Jag vill gärna ha ett varierande jobb och inte sitta vid datorn hela dagarna, så jag trivs verkligen bra i min roll. Jag tycker om att ha att göra med många olika människor – och det har jag ju både internt här på ESMA och med olika externa kontakter och leverantörer.

Vad är ditt intryck av ESMA så här långt?

Det är ett personligt företag, med en familjär känsla. Man månar om sina medarbetare på ESMA. Alla pratar med alla – det finns en enkel och bra dialog mellan alla medarbetare här – oavsett vad man har för roll. Och så finns det ett väldigt engagemang för att hjälpa kunderna på bästa möjliga sätt. Kunderna sätts verkligen i fokus och man gör allt för att hjälpa dem och hitta den bästa lösningen på deras utmaningar.

Har du några dolda talanger som vi borde veta om?

Nja, jag har nog inga dolda talanger att berätta om direkt. Jag är en riktigt livsnjutare, jag tycker om att träna och åker gärna på semester till olika vingårdar. Nästa resa? Den går till Piemonte i Italien. Vi har ett favoritställe där, så dit ska vi snart åka och njuta av fina Barolo-viner.

« Tillbaka till alla nyheter