Nyheter

ESMA tecknar agenturavtal med mångsidiga Liberty House Group

Sedan några år tillbaka har ESMA ett nära samarbete med Liberty House Group i Storbritannien, ett globalt företag inom aluminium, stål och avancerade tekniska produkter. Nu kan vi erbjuda flera av Libertys teknologier i Sverige. Läs mer »

Ventilrattar och ventil­handtag för snabb leverans

Glada nyheter! För att möta stor efterfrågan har ESMA inlett ett samarbete med en leverantör av ventilrattar och kan på kort tid leverera rattar i anpassat utförande. Läs mer »

Världsledande DODUCO imponerar med kunskap och bredd

Vi på ESMA är stolta över de fina samarbeten vi har med våra producenter runt i världen. Idag vill vi berätta om tyska DODUCO, vars produkter du kommer i kontakt med ganska ofta, för att inte säga varje dag. Läs mer »

Ny serie kvalitativa båtmotorlås ute på marknaden

Vi är glada att se vår kund MA Tradings nya serie båtmotorlås ute på marknaden. Läs mer om samarbetet! Läs mer »

Samarbete ger mer effektiv tillverkning

Sedan något år tillbaka har ESMA har ett samarbete inom produktutveckling och testriggar med Trosam Automation i Stockholm. Ett samarbete med spännande synergier. Läs mer »

Rekordsumma till Barncancerfonden

Vi summerar årets Team Rynkeby-projekt tillsammans med TRGM Stockholms-laget som ESMA står som stolt guldsponsor till. Läs mer »

Nyanställningar, Europa-besök och full fart på packningslinan hos E&K

E&K Tech Ltd fortsätter sin utveckling med flera nya medarbetare och kundbesök runt om i Europa. Läs mer »

Visa vägen-priset inspirerar

I år, precis som förra året, var ESMA nominerade i Samhalls fina ”Visa vägen”-pris för vårt samarbete med personal från Samhall i Spånga. Läs mer »

ESMAs samarbetspartner MARTIN GmbH blir huvud­entreprenör när Högdalen­verket förnyas

Högdalenverket är en förbränningsanläggning för avfall som producerar el och fjärrvärme. I år börjar man uppgraderingen av verket genom att byta ut de två äldsta pannorna mot en ny. Läs mer »

ESMAs logistikarbete – i certifierad världsklass

När ESMAs kunder jobbar mer och mer enligt principerna för lean manufacturing och balanserar produktion med efterfrågan, är det väldigt viktigt att rätt komponenter finns på rätt plats vid rätt tillfälle för att produktionen ska kunna löpa planenligt. Läs mer »