Nyheter

ESMA söker Sales Engineer med mekanikintresse och entreprenörssjäl

Vi på ESMA erbjuder nu en spännande utmaning för dig som har erfarenhet av mekanik, elektromekanik och vill jobba med försäljning till några av Sveriges mest intressanta företag. Läs mer »

Rekordsumma till Barncancerfonden

Vi summerar årets Team Rynkeby-projekt tillsammans med TRGM Stockholms-laget som ESMA står som stolt guldsponsor till. Läs mer »

Nyanställningar, Europa-besök och full fart på packningslinan hos E&K

E&K Tech Ltd fortsätter sin utveckling med flera nya medarbetare och kundbesök runt om i Europa. Läs mer »

Visa vägen-priset inspirerar

I år, precis som förra året, var ESMA nominerade i Samhalls fina ”Visa vägen”-pris för vårt samarbete med personal från Samhall i Spånga. Läs mer »

ESMAs samarbetspartner MARTIN GmbH blir huvud­entreprenör när Högdalen­verket förnyas

Högdalenverket är en förbränningsanläggning för avfall som producerar el och fjärrvärme. I år börjar man uppgraderingen av verket genom att byta ut de två äldsta pannorna mot en ny. Läs mer »

ESMAs logistikarbete – i certifierad världsklass

När ESMAs kunder jobbar mer och mer enligt principerna för lean manufacturing och balanserar produktion med efterfrågan, är det väldigt viktigt att rätt komponenter finns på rätt plats vid rätt tillfälle för att produktionen ska kunna löpa planenligt. Läs mer »

Flexibla band runt gastankarna på ny lastbilsmodell

Hur gör man tankband som anpassar sig efter gastankar med varierande storlek? Tack vare en inbyggd fjädring och ESMAs globala nätverk av leverantörer, är lösningen en högkvalitativ produkt med konkurrenskraftigt pris. Läs mer »

E&K i nya lokaler i Shenzhen, Kina

ESMAs dotterbolag E&K utökar stadigt sin verksamhet med fler och större åtaganden. Sedan ett par månader tillbaka finns de i nya lokaler i Shenzhen. Läs mer »

På cykel till Paris för svårt sjuka barn

På lördag startar 1 900 cyklister i lag från sex nordiska länder en gemensam cykeltur till Paris, som en del i välgörenhetsprojektet Team Rynkeby - God Morgon. ESMA är med som guldsponsor till Team Stockholm, som nu går in på sluttampen i förberedelserna. Läs mer »

Möt Tomas Gylfe, ny försäljningsingenjör på ESMA

Tomas Gylfe är ny försäljningsingenjör på ESMA. Sedan ett par månader är Tomas på plats på Stockholmskontoret. Vi tog chansen att ställa några frågor till honom. Läs mer »