Your knowledgeable components and logistics partner | ESMA

Välkommen till ESMA!

Vi är special­ister på att optim­era och kund­­anpassa kostnads­effektiva komponent- och logistik­­lösningar för dig inom den svenska till­verknings­­industrin.

Placeholder text, will not be visible to end user

Placeholder text, will not be visible to end user

Passion och kvalitet sedan 1951

ESMA har levererat state-of-the-art komponentlösningar till den svenska tillverkningsindustrin i mer än ett halvt sekel, genom nära och förtroendefulla kontakter med både kunder och tillverkare.

Våra kunder tillhör de mest innovativa i sina respektive branscher, och finns på allt från mindre, nyskapande företag med stora planer, till stora globala koncerner inom medicinteknik, fordons- och verkstadsindustrin.

Vi tillbringar våra dagar med att diskutera möjliga tillverkningsmetoder och logistikflöden med kunder inom fordonsbranchen, brainstorma kontruktionslösningar med nytänkande tillverkare av snökanoner och hitta den bästa lösningen inom aluminiumgjutning med konstruktörer av skogsmaskiner.

Vi kunde inte önska oss bättre kunder. Kontakta oss du också!

Placeholder text, will not be visible to end user

Vad vi gör

Vi på ESMA är special­ister på att optim­era och kund­anpassa komponenter och logistik­lösningar för den svenska till­verknings­industrin.

Läs mer om vad vi gör »

Om ESMA

Genom åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper om de flesta tillverknings­teknikerna, och de bästa tillverkarna på den globala komponentmarknaden.

Läs mer om ESMA »

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med en av våra medarbetare i Stockholm eller Göteborg?

Gå till våra medarbetare »

Senaste nytt på ESMA

Rekordsumma till Barncancerfonden

Vi summerar årets Team Rynkeby-projekt tillsammans med TRGM Stockholms-laget som ESMA står som stolt guldsponsor till. Läs mer »

Nyanställningar, Europa-besök och full fart på packningslinan hos E&K

E&K Tech Ltd fortsätter sin utveckling med flera nya medarbetare och kundbesök runt om i Europa. Läs mer »

Visa vägen-priset inspirerar

I år, precis som förra året, var ESMA nominerade i Samhalls fina ”Visa vägen”-pris för vårt samarbete med personal från Samhall i Spånga. Läs mer »

Placeholder text, will not be visible to end user

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, och håll dig uppdaterad om innovativa konstruktioner, nya tillverkningstekniker och logistiklösningar för den svenska tillverkningsindustrin.Placeholder text, will not be visible to end user