Välkommen till ESMA!


Vi är special­ister på att optim­era och kund­­anpassa kostnads­effektiva komponent- och logistik­­lösningar för dig inom den svenska till­verknings­­industrin.

Placeholder text, will not be visible to end user

Passion och kvalitet sedan 1951

ESMA har levererat state-of-the-art komponentlösningar till den svenska tillverkningsindustrin i mer än ett halvt sekel, genom nära och förtroendefulla kontakter med både kunder och tillverkare.

Våra kunder tillhör de mest innovativa i sina respektive branscher, och finns på allt från mindre, nyskapande företag med stora planer, till stora globala koncerner inom medicinteknik, fordons- och verkstadsindustrin.

Vi tillbringar våra dagar med att diskutera möjliga tillverkningsmetoder och logistikflöden med kunder inom fordonsbranchen, brainstorma kontruktionslösningar med nytänkande tillverkare av snökanoner och hitta den bästa lösningen inom aluminiumgjutning med konstruktörer av skogsmaskiner.

Vi kunde inte önska oss bättre kunder. Kontakta oss du också!

Vad vi gör

Vi på ESMA är special­ister på att optim­era och kund­anpassa komponenter och logistik­lösningar för den svenska till­verknings­industrin.

Läs mer om vad vi gör »

Om ESMA

Genom åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper om de flesta tillverknings­teknikerna, och de bästa tillverkarna på den globala komponentmarknaden.

Läs mer om ESMA »

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med en av våra medarbetare i Stockholm eller Göteborg?

Gå till våra medarbetare »

Senaste nytt på ESMA

ESMA söker försäljningsingenjör

På ESMA erbjuder vi nu en spännande utmaning för dig som trivs med ett fritt arbete där du får arbeta med att utveckla långsiktiga kundrelationer. Med din erfarenhet och ditt intresse av mekanik och elektromekanik vill hjälpa några av Sveriges mest intressanta företag att hitta lösningar. Vi är specialister på att… Läs mer »

ESMA installerar solceller för framtiden

538 stycken är de, solpanelerna som ska stå för allt från el till belysning och laddning av truckar i ESMA:s lokaler i Stockholm. Projektet är ett led i ESMA:s klimatarbete. Läs mer »

Högeffektiva, vattenbesparande munstycken – en prisad innovation

I en tid då vår planet har flera stora klimatrelaterade utmaningar är ESMA extra glada att samarbeta med innovativa bolag som svenska Altered. Företaget arbetar för att skapa den förändring de själva önskar se i världens vattenkonsumtion. Mer hållbart för alla 2016 bestämde sig… Läs mer »

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, och håll dig uppdaterad om innovativa konstruktioner, nya tillverkningstekniker och logistiklösningar för den svenska tillverkningsindustrin.