Välkommen till ESMA!

Vi är special­ister på att optim­era och kund­­anpassa kostnads­effektiva komponent- och logistik­­lösningar för dig inom den svenska till­verknings­­industrin.

Placeholder text, will not be visible to end user

Placeholder text, will not be visible to end user

Passion och kvalitet sedan 1951

ESMA har levererat state-of-the-art komponentlösningar till den svenska tillverkningsindustrin i mer än ett halvt sekel, genom nära och förtroendefulla kontakter med både kunder och tillverkare.

Våra kunder tillhör de mest innovativa i sina respektive branscher, och finns på allt från mindre, nyskapande företag med stora planer, till enorma globala bolag inom medicinteknik, fordons- och verkstadsindustrin. Vi tillbringar våra dagar med att diskutera kvalitet och flöden med inköpsansvariga på lastbilsfabriker, brainstorma konstruktioner med VD:ar för nytänkande snöslungeproducenter, och hitta bästa lösningarna inom aluminiumgjutning med konstruktörer av skogsröjningsmaskiner. Vi kunde inte önska oss bättre kunder. (Kom hit, du också.)

Placeholder text, will not be visible to end user

Vad vi gör

Vi på ESMA är special­ister på att optim­era och kund­anpassa komponenter och logistik­lösningar för den svenska till­verknings­industrin.

Läs mer om vad vi gör »

Om ESMA

Genom åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper om de flesta tillverknings­teknikerna, och de bästa tillverkarna på den globala komponentmarknaden.

Läs mer om ESMA »

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med en av våra medarbetare i Stockholm eller Göteborg?

Gå till våra medarbetare »

Senaste nytt på ESMA

Värdefulla språkkunskaper samlade på ESMA

Visste du att ESMAs medarbetare tillsammans talar hela femton olika språk? En tillgång i en mängd olika situationer i vår internationella värld. Läs mer »

SONA BLW bygger ny anläggning i Ungern

För att möta marknadens behov av precisionssmidda och bearbetade komponenter har ESMAs partner SONA BLW investerat i en ny bearbetningsanläggning i Polgár, Ungern. Läs mer »

Susanne håller ordning och reda på ESMAs Stockholmskontor

I vår nya serie om ESMAs medarbetare har vi idag glädjen att presentera Susanne Held, som jobbar som koordinator på ESMAs kontor i Stockholm. Läs mer »

Placeholder text, will not be visible to end user

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, och håll dig uppdaterad om innovativa konstruktioner, nya tillverkningstekniker och logistiklösningar för den svenska tillverkningsindustrin.

Placeholder text, will not be visible to end user