Välkommen till ESMA!


Vi är special­ister på att optim­era och kund­­anpassa kostnads­effektiva komponent- och logistik­­lösningar för dig inom den svenska till­verknings­­industrin.

Placeholder text, will not be visible to end user

Passion och kvalitet sedan 1951

ESMA har levererat state-of-the-art komponentlösningar till den svenska tillverkningsindustrin i mer än ett halvt sekel, genom nära och förtroendefulla kontakter med både kunder och tillverkare.

Våra kunder tillhör de mest innovativa i sina respektive branscher, och finns på allt från mindre, nyskapande företag med stora planer, till stora globala koncerner inom medicinteknik, fordons- och verkstadsindustrin.

Vi tillbringar våra dagar med att diskutera möjliga tillverkningsmetoder och logistikflöden med kunder inom fordonsbranchen, brainstorma kontruktionslösningar med nytänkande tillverkare av snökanoner och hitta den bästa lösningen inom aluminiumgjutning med konstruktörer av skogsmaskiner.

Vi kunde inte önska oss bättre kunder. Kontakta oss du också!

Vad vi gör

Vi på ESMA är special­ister på att optim­era och kund­anpassa komponenter och logistik­lösningar för den svenska till­verknings­industrin.

Läs mer om vad vi gör »

Om ESMA

Genom åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper om de flesta tillverknings­teknikerna, och de bästa tillverkarna på den globala komponentmarknaden.

Läs mer om ESMA »

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med en av våra medarbetare i Stockholm eller Göteborg?

Gå till våra medarbetare »

Senaste nytt på ESMA

När idéer går i lås – Fälglås från Rimgard skyddar dina däck och fälgar

Idén till fälglåset Rimgard föddes när Lars Ivarsson – mannen bakom den svenska uppfinningen – blivit av med fälgarna på sin bil ett flertal gånger. Nu är fälglåset klass 3 godkänt av Stöldskyddsföreningen SSF och än så länge är det ingen som lyckats bryta upp låset och få med sig… Läs mer »

Så tog ESMA fram nya vändplattor för Haweka

När det tyska företaget Haweka skulle välja ny tillverkningspartner för deras vändplattor stod de inför två utmaningar. Dels behövde de höja produktionskvaliteten på sina vändplattor, dels behövde de en partner med produktion i Europa. ESMA tog sig an projektet som krävde nya tillverkningsmetoder och samordning mellan både tillverkare och konstruktörer. Läs mer »

ESMA söker försäljningsingenjör

På ESMA erbjuder vi nu en spännande utmaning för dig som trivs med ett fritt arbete där du får arbeta med att utveckla långsiktiga kundrelationer. Med din erfarenhet och ditt intresse av mekanik och elektromekanik vill hjälpa några av Sveriges mest intressanta företag att hitta lösningar. Vi är specialister på att… Läs mer »

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, och håll dig uppdaterad om innovativa konstruktioner, nya tillverkningstekniker och logistiklösningar för den svenska tillverkningsindustrin.