Välkommen till ESMA!

Vi är special­ister på att optim­era och kund­­anpassa kostnads­effektiva komponent- och logistik­­lösningar för dig inom den svenska till­verknings­­industrin.

Placeholder text, will not be visible to end user

Placeholder text, will not be visible to end user

Passion och kvalitet sedan 1951

ESMA har levererat state-of-the-art komponentlösningar till den svenska tillverkningsindustrin i mer än ett halvt sekel, genom nära och förtroendefulla kontakter med både kunder och tillverkare.

Våra kunder tillhör de mest innovativa i sina respektive branscher, och finns på allt från mindre, nyskapande företag med stora planer, till enorma globala bolag inom medicinteknik, fordons- och verkstadsindustrin. Vi tillbringar våra dagar med att diskutera kvalitet och flöden med inköpsansvariga på lastbilsfabriker, brainstorma konstruktioner med VD:ar för nytänkande snöslungeproducenter, och hitta bästa lösningarna inom aluminiumgjutning med konstruktörer av skogsröjningsmaskiner. Vi kunde inte önska oss bättre kunder. (Kom hit, du också.)

Placeholder text, will not be visible to end user

Vad vi gör

Vi på ESMA är special­ister på att optim­era och kund­anpassa komponenter och logistik­lösningar för den svenska till­verknings­industrin.

Läs mer om vad vi gör »

Om ESMA

Genom åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper om de flesta tillverknings­teknikerna, och de bästa tillverkarna på den globala komponentmarknaden.

Läs mer om ESMA »

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med en av våra medarbetare i Stockholm eller Göteborg?

Gå till våra medarbetare »

Senaste nytt på ESMA

Fler logistik­samarbeten för lägre miljöpåverkan

Hos oss på ESMA jobbar vi mer och mer med logistik tillsammans med våra kunder. Vi gör det för att vi som aktör på den globala komponentmarknaden vill ta ett ansvar för hur vi påverkar vår omvärld - men också för att vi ser ett ökat antal förfrågningar om samarbete gällande logistik från våra kunder. Läs mer »

E&K ny leverantör av verktygskit till UD Trucks

Sedan oktober 2016 levererar E&K två olika verktygskit till UD Trucks direkt från Kina. Det är den nya generationen av UD Trucks tunga lastbilar, med modellnamnet Quon, som utrustas med verktygskiten. Läs mer »

Cimco Marin sätter nya standarder

Möt OXE Diesel - världens första högpresterande dieselutombordare! Härmed har vi nya standarder för utombordsmotorer, vad gäller både hållbarhet, bränsleverkningsgrad och låga utsläpp. Cimco Marine är den svenska tillverkaren bakom utombordsmotorn, och efter fyra år av utveckling, testning och validering av OXE Diesel är de redo för produktion. Läs mer »

Placeholder text, will not be visible to end user

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, och håll dig uppdaterad om innovativa konstruktioner, nya tillverkningstekniker och logistiklösningar för den svenska tillverkningsindustrin.

Placeholder text, will not be visible to end user