Your knowledgeable components and logistics partner | ESMA

Välkommen till ESMA!

Vi är special­ister på att optim­era och kund­­anpassa kostnads­effektiva komponent- och logistik­­lösningar för dig inom den svenska till­verknings­­industrin.

Placeholder text, will not be visible to end user

Placeholder text, will not be visible to end user

Passion och kvalitet sedan 1951

ESMA har levererat state-of-the-art komponentlösningar till den svenska tillverkningsindustrin i mer än ett halvt sekel, genom nära och förtroendefulla kontakter med både kunder och tillverkare.

Våra kunder tillhör de mest innovativa i sina respektive branscher, och finns på allt från mindre, nyskapande företag med stora planer, till enorma globala bolag inom medicinteknik, fordons- och verkstadsindustrin. Vi tillbringar våra dagar med att diskutera kvalitet och flöden med inköpsansvariga på lastbilsfabriker, brainstorma konstruktioner med VD:ar för nytänkande snöslungeproducenter, och hitta bästa lösningarna inom aluminiumgjutning med konstruktörer av skogsröjningsmaskiner. Vi kunde inte önska oss bättre kunder. (Kom hit, du också.)

Placeholder text, will not be visible to end user

Vad vi gör

Vi på ESMA är special­ister på att optim­era och kund­anpassa komponenter och logistik­lösningar för den svenska till­verknings­industrin.

Läs mer om vad vi gör »

Om ESMA

Genom åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper om de flesta tillverknings­teknikerna, och de bästa tillverkarna på den globala komponentmarknaden.

Läs mer om ESMA »

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med en av våra medarbetare i Stockholm eller Göteborg?

Gå till våra medarbetare »

Senaste nytt på ESMA

Flexibla band runt gastankarna på ny lastbilsmodell

Hur gör man tankband som anpassar sig efter gastankar med varierande storlek? Tack vare en inbyggd fjädring och ESMAs globala nätverk av leverantörer, är lösningen en högkvalitativ produkt med konkurrenskraftigt pris. Läs mer »

E&K i nya lokaler i Shenzhen, Kina

ESMAs dotterbolag E&K utökar stadigt sin verksamhet med fler och större åtaganden. Sedan ett par månader tillbaka finns de i nya lokaler i Shenzhen. Läs mer »

På cykel till Paris för svårt sjuka barn

På lördag startar 1 900 cyklister i lag från sex nordiska länder en gemensam cykeltur till Paris, som en del i välgörenhetsprojektet Team Rynkeby - God Morgon. ESMA är med som guldsponsor till Team Stockholm, som nu går in på sluttampen i förberedelserna. Läs mer »

Placeholder text, will not be visible to end user

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, och håll dig uppdaterad om innovativa konstruktioner, nya tillverkningstekniker och logistiklösningar för den svenska tillverkningsindustrin.Placeholder text, will not be visible to end user